Felhasználási feltételek

Tisztelt Érdeklődő!

Az oldal használata jelen szabályzat kötelező érvényű elfogadásának minősül. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás vagy külön értesítés nélkül, akár visszamenőleg is megváltoztassa. A szabályzat minden oldalról elérhető a Felhasználási feltételek linkre kattintva. A szabályzat változásainak nyomon követése a felhasználó felelőssége.

 

Szerzői jogok

Jelen oldalon található minden kép és szöveg szerzői jogi védelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a megaservice.hu tulajdonosa jogosult. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A megaservice.hu fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért felelősséget nem vállalunk.