Adatrögzítés

Tisztelt Érdeklődő!

Nyilvánvaló, hogy minden vállalkozásban nagyon rövid idő alatt hatalmas mennyiségű papír alapú dokumentum képes felhalmozódni. Ezeknek rendszerezése, tárolása magas költséggel jár, ezek követelményeit törvény írja elő. Lehetőség van azonban mindezek digitalizálására, ezáltal csökkentve a cég papírfelhasználását és kímélve a környezetet. A környezetvédelem mellett a kényelmi funkció is a digitalizálás mellett szól, hiszen az adatok így gyorsan és pontosan előkereshetőek, elektronikus úton küldhetőek, és szükség esetén bármikor kinyomtathatóak.

 

Az elektronikus adattárolásra való áttérés nem triviális folyamat. Képzett szakemberek több éves tapasztalatára van szükség ahhoz, hogy a cég dokumentumainak tartalma hibamentesen jusson el a papírtól az adatbázis egy rekordjáig.

A tárolás struktúrájának kialakítása, a keresés optimalizálása és a rendszernek a cég infrastruktúrába történő bevezetése minden esetben eltérő, aprólékosan kidolgozott eljárás. Ügyfeleinkkel több körös egyeztetések során tervezzük meg a digitalizálás lépéseit, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az átállás.
A feladat komplexitásától és az ügyfél igényeitől függően több alternatívát is felkínálunk. Az önmagában működő relációs adatbázistól a komplex, csoportmunkát, belső folyamatokat és üzleti intelligenciát támogató rendszerekig terjed munkatársaink szakmai kompetenciája.

 

A dokumentumok digitalizálását követően merül fel a kérdés, hogy milyen eszközökkel lehet hozzáférni az információkhoz. Amennyiben csak néhány, Windows operációs rendszert futtató munkaállomásról van szükség hozzáférésre, az ügyfél igényeihez igazítva készítjük el a telepíthető kliensalkalmazást. Ha ennél több, akár Linux vagy Mac OSX alapú számítógépről van szó, akkor egy bárhonnan bármikor elérhető, Web alapú (internetböngészőből futtatható) megoldást szoktunk javasolni.

 

A céges infrastruktúrába történő integrációt és az átadást követően 1 évig vállaljuk az esetleges hibák garanciális javítását és a rendszer havonta történő karbantartását. A jótállási idő leteltével ezen szolgáltatások újabb szerződés megkötésével meghosszabbíthatóak.

 

Ha rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését, kérjük, a Kapcsolat menüpontban található üzenetküldő felületen vagy elérhetőségeink bármelyikén lépjen kapcsolatba velünk!